Colaborări de succes


PARTENERIATE PE TERMEN LUNG


Care sunt lucrurile cu care vă mândriți?


Noi, cei de la Distribuție Uși Transilvania, ne mândrim cu parteneriatele noastre pe termen lung. Satisfacția de a iniția o colaborare este depășită doar de satisfacția de a aniversa ani și ani de comunicare eficientă, punctualitate și fidelitate.Mereu alături de partenerii noștri


DEALERI ȘI COMERCIANȚI

Aveți un magazin/showroom în cadrul căruia comercializați și uși de interior? Noi vă putem oferi o gamă de produse diversă și atractivă, cu care să impresionați orice client care vă trece pragul. Suntem întotdeauna deschiși la sugestiile partenerilor noștri, iar împreună cu ei elaborăm soluții personalizate și eficiente.

CONSTRUCTORI ȘI CONTRACTORI

Misiunea noastră este să oferim produse de calitate la prețuri competitive. Suntem receptivi și flexibili și avem experiență în elaborarea celor mai avantajoase pachete pentru specialiștii în construcții.

DESIGNERI ȘI ARHITECȚI

Ne adresăm specialiștilor: gama noastre de produse este proiectată ca o combinație între estetică și funcționalitate, în diferite configurații. Vă putem oferi numeroase resurse online, iar la depozitul nostru există întotdeauna un specialist dedicat dumneavoastră și clienților dumneavoastră. Lucrăm împreună ca să împlinim vise!

De ce merităm atenția dumneavoastră

1. Investim în oameni

Credem că cea mai importantă componentă a unei colaborări de succes este comunicarea. De aceea investim în consilieri specializați în clienți B2B, care înțeleg dinamica specială a acestor colaborări.

2. Colaborare impecabilă cu furnizorii noștri

Pentru că filosofia companiei noastre pornește de la comunicare și respect, am reușit să construim și menținem relații excelente de colaborare cu furnizorii noștri, pe lista cărora suntem întotdeauna o prioritate. Am înțeles să facem asta atât pentru noi, cât mai ales pentru a colaboratorii noștri, care depind de consolidarea acestei relații.

3. Diversitate și flexibilitate

Avem resursele necesare pentru a elabora paleta de produse cea mai potrivită pentru proiectul dumneavoastră. Mai mult, suntem echipați cu mijloacele necesare asigurării aprovizionării constante cu marfă, în exact cantitatea și timpul solicitate.

4. Condiții avantajoase de livrare până la destinație

Dispunem de mașini proprii, precum și de o rețea de colaboratori, ca să ne asigurăm că onorăm fiecare comandă la timp, indiferent de distanță. Ne călăuzesc trei principii: punctualitate, atenția de la detalii când vine vorba de ambalare, încărcare și descărcare, precum și comunicarea cu șoferul.

5. Experiență și profesionalism

Permitem și încurajăm utilizarea resurselor noastre online pentru dezvoltare și promovare. În funcție de natura colaborării, ne străduim să punem la dispoziție soluții individualizate. În plus, ne bucurăm întotdeauna atunci când putem să împărtășim din experiența noastră, căci pentru noi profesionalismul înseamnă întotdeauna și umanitate.


Sunteți interesați de o colaborare?

Nu ezitați să ne contactați!


Număr de telefon clienți B2B:

(+40) 722 334 730

Adresă de email: contact@distributieusi.ro