Despre noi

Compania S.C. Interom Impex S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1997 în Cluj-Napoca. Am crescut împreună cu oraşul şi ne-am adaptat nevoilor lui. Începând cu anul 2007 firma noastră s-a specializat în comercializarea ușilor de interior, ca reacţie la cererea ridicată.

Compania noastră se concentrează pe asigurarea accesibilităţii unor produse de calitate superioară. Pentru aceasta magazinul şi depozitul se află la aceeaşi locaţie, unde produsele pe care le vezi, sunt şi produsele care vor fi montate în locația ta.


Consiliere gratuită

La depozitul nostru de uși de interior de pe Oașului 293 în Cluj Napoca te așteaptă consilieri specializați care înțeleg cât de importantă este alegerea unei uși. Discutăm transparent cu clienții noștri și depunem eforturi constante în vederea găsirii celei mai potrivite uși.

Consiliere la distanță

Clienții noștri sunt persoane dinamice și active, care au nevoie de soluții adaptate stilului lor de viață aglomerat. Pentru aceasta îți stăm la dispoziție la numerele de telefon afișate pe site în timpul orelor de lucru, dar și în afara programului, pe mail sau prin formularul de contact.

Stocuri permanente

Suntem un depozit de uși de interior: acest lucru înseamnă că avem capacitatea de depozitare necesară onorării chiar și spontane ale comenzilor dumneavoastră. Pentru cei care au nevoie de o soluție sigură și rapidă.

Colaborăm cu montatori

Dacă vrei să economisești timp, poți să te bazezi pe recomandările noastre. Compania noastră colaborează cu montatori profesioniști, familiarizați cu gama noastră de produse.

Facebook actualizat zilnic

Îi încurajăm pe clienții mulțumiți să ne trimită poze cu ușile achiziționate după ce acestea au fost montate în locuința sau la sediul afacerii lor, ca mai apoi să împărtășim aceste imagini cu noii clienți - care vor să vadă imagini reale, nu doar imagini de catalog.

Echipa noastră este întotdeauna pregătită să vă răspundă la întrebări:

De ce să ne alegi pe noi

EXPERIENȚĂ

Lucrăm permanent la rafinarea produselor şi serviciilor noastre. Produsele sunt testate şi verificate cu regularitate.

COMUNICARE

Ne luăm clienţii în serios: noi nu doar vindem, noi şi informăm. Îţi stăm la dispoziţie atât înainte, cât şi după achiziţie.

PROFESIONALISM

Le suntem fideli clienţilor noştri de 20 de ani. Echipa de consilieri în vânzări lucrează îndeaproape cu personalul tehnic.Informații fiscale:

S.C.Interom Impex S.R.L.

CUI: RO9651142

Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J12/1297/1997